TRENDET E FUNDIT TË MODËS

Rreth Nesh

SPORTINA & ALBI FASHION

Në vitin 2006, pas një propozimi në mes të menagjmentit dhe pronarëve të bizneseve, është arritur një marrëveshje për themelimin e një emri të përbashkët kur flitet për dyqanet e tekstilit, duke e titulluar atë “Albi Fashion”.

Më shumë